Παρουσίαση βαλίτσας SHAD SH58X

Παρουσίαση βαλίτσας SHAD SH58X

Παρουσίαση βαλίτσας SHAD SH58X 

Επεκτάσιμη από την Shad, με όγκο ρυθμιζόμενο σε 3 θέσεις (L-XL και XXL) και την ικανότητα να κρατήσει 2 κράνη Trail.  Η μόνη βαλίτσα που μπορεί να ρυθμιστεί μέχρι 58L, μπορεί να προσαρμοστεί τόσο για την καθημερινή ζωή στην πόλη και για εκδρομές. Ένα πολύ ευέλικτο top case, όπου αλλάζει μεταξύ των διαφορετικών θέσεων, περάσαμε από μια αεροδυναμική case σε ένα μεγάλο "χρηματοκιβώτιο" μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Τρεις θήκες σε μια, χάρη στον ευέλικτο σχεδιασμό της που μπορεί να εκπληρώσει τις πολύ διαφορετικές ανάγκες:

- Μέγεθος L: η θήκη αυτή προσφέρει έναν όγκο 46L, το οποίο επιτρέπει την εκτέλεση πραγμάτων που απαιτούνται για κάθε μέρα.

- Μέγεθος XL: Στο δεύτερο επίπεδο να φτάσει 52L, το οποίο είναι πολύ χρήσιμο για εκείνους τους σύντομα ταξίδια Σαββατοκύριακου.

- Μέγεθος XXL: ο όγκος φθάνει το 58L, αρκετό για να φέρει ό, τι χρειάζεστε σε αυτήν την καταπληκτική περιπέτεια που είχατε ονειρευτεί για τόσο πολύ καιρό.

Αν αυτό που σας αρέσει είναι η άσφαλτος και το Sport Touring, η SH58X είναι η περίπτωσή σας, καθώς έχει Carbon look(το κάλυμμα του Carbon περιλαμβάνεται) και ταιριάζουν με τα πλευρικές  βαλίτσες SH36, που αποπνέουν κομψότητα.


Δείτε Βίντεο από τη σελίδα μας στο facebook...